Exclusieve workshop:

“Feeling Ki, Following Ki.

The development of our own intuition” 

VOL

Wil je er nog bij zijn, laat dan je naam op de wachtlijst plaatsen, soms zijn mensen ziek of kunnen ze om een andere reden niet. Stuur een email naar 

jitske@jitskedijkstra.nl 

Unieke Shiatsu workshop door 

Carola Beresford-Cooke

Carola Beresford-Cooke komt naar Nederland voor een unieke en exclusieve Shiatsu training op zondag 3 maart 2019.

Op zondag 3 maart 2019 is Carola Beresford-Cooke, schrijfster van het beste en meest complete Shiatsu boek: Shiatsu in theorie en praktijk, in Nederland.

Carola is een autoriteit in de Shiatsu wereld en heeft meer dan 40 jaar praktijk ervaring in het vak als Shiatsu therapeut en opleider. Ze heeft vele trainingen en bijscholingen verzorgd in Europa aan diverse opleidingsinstituten en was jarenlang mededirecteur van het Shiatsu College te Londen. Ze heeft een eigen  Shiatsu praktijk in Wales, Engeland waar ze woont en werkt.

Exclusieve Workshop 3 maart 2019 voor een kleine selecte groep
(max. 26 deelnemers)

Carola komt zelden naar Nederland om haar kennis te delen. Daarom ben ik bijzonder vereerd (en trots!) dat zij een exclusieve training aan een kleine intieme groep geeft op mijn eigen cursuslocatie in Berlicum (vlakbij Den Bosch).

Zelf heb ik meerdere trainingen gevolgd in het buitenland bij Carola. Steeds als ik haar ontmoette vroeg ik haar of ze bereid was naar Nederland te komen om les te geven. En al die jaren zei ze “Nee, ik word al een dagje ouder en doe het rustiger aan. Ik reis niet meer zoveel”.  Maar de aanhouder wint nietwaar?

Het gaat er nu toch echt van komen! Het is heel kort dag, want het is zo 3 maart.

Wacht dus niet te lang als je van de leermeester zelf wilt leren. Deze training vindt plaats in een bijzondere, unieke en kleine setting. Er is plaats voor slechts 26 deelnemers. Wie het eerst komt het eerst maalt. De voertaal is Engels en je hebt een degelijke kennis en ervaring van het Meridianenstelsel nodig en het fenomeen “Ki”. Je kunt al je vragen stellen aan Carola, er is tijd en ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

Carola’s trainingen kenmerken zich door lichtheid, humor en plezier!

Wees er dus echt snel bij!

Workshop inhoud:

“Het voelen van Ki,  het volgen van Ki. Het ontwikkelen van onze intuïtie”.
Door Carola Beresford-Cooke

Zondag 3 maart 2019 van 10.00 – 17.00 uur te Berlicum (vlakbij Den Bosch).

Hoe interpreteren we onze eigen sensaties en gevoelens tijdens het geven van Shiatsu? Hoe kunnen we deze in één lijn brengen met de formele theorie die we geleerd hebben tijdens onze opleiding? Hoe kunnen we onze eigen sensaties en gevoelens gebruiken als leidraad in onze praktijk?

Dit zijn de vragen waar we antwoorden op zullen zoeken tijdens deze eendaagse workshop.

Shiatsu is waarschijnlijk de enige vorm van therapie waarbij de ‘state of being’ (staat van “zijn”) van de therapeut een wezenlijke bijdrage levert aan het helingsproces van de ontvanger. Shiatsu is als een “dans” tussen gever en ontvanger en er zijn manieren waarop we dieper in kunnen gaan op deze Ki-uitwisseling.

Tijdens deze workshop zullen we een aantal van deze manieren ontdekken. We zullen volop Shiatsu geven en ontvangen, waarbij we:

 

  • Genieten van oefeningen en meditatie en onszelf toestaan de weldaden ervan te voelen en te absorberen
  • Onszelf toestaan onze eigen gevoelens te herkennen en te erkennen, te respecteren en te interpreteren tijdens het geven van Shiatsu
  • “Out of the box” van onze formele opleiding en training stappen – voor zover dat goed voelt – en onszelf toestaan onze eigen stijl te ontwikkelen
  • Genieten van humor en lichtheid als een waardevolle manifestatie van Ki gedurende de workshop!

Carola heeft een lange staat van dienst en werkt al 40 jaar met de Shiatsu en acupunctuur tradities. Ze is bijzonder nauw betrokken en gedreven in de ontwikkeling van het bewustzijn, waarbij zij ook bijzonder geniet van de aardse werkelijkheid. Haar Shiatsu stijl en manier van lesgeven worden gekenmerkt door deze twee parallelle passies. 

Workshop Details:

Onderwerp: “Feeling Ki, Following Ki’ The development of our own Intuition”

Trainer: Carola Beresford-Cooke    

Locatie: De  Hooizolder, Nieuweweg 6, 5258 TE Berlicum
Praktijk van Jitske Dijkstra – Klassiek Shiatsu Therapeut

Datum: Zondag 3 maart 2019

Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur

Investering: € 175,- ex btw 

Early bird ticket: € 155,-  ex btw  Geldig t/m 31 december 2018 

De investering kun je aftrekken van de belasting onder “Opleiding”. De btw kun je uiteraard verrekenen als je praktijk voert.

Annulering: Tot 31 januari 50% restitutie, vanaf 1/2/2019 tot 3/3/2019 geen restitutie; je kunt je kaart aanbieden aan de wachtlijst via jitske@jitskedijkstra.nl

Voertaal: Engels    

Vooropleiding: Shiatsu therapie/massage en Shiatsu therapeuten in opleiding met voldoende kennis en ervaring met de ligging van de meridianen het begrip “Ki”.

Accreditatie: NVST 7 ECT’s

Lunch: Zelf meebrengen, voor koffie, thee, water en fruit wordt gezorgd.

Kleding: Makkelijke outfit om Shiatsu te kunnen geven en ontvangen. Neem schrijfgerei mee.

Parkeren: Gratis op de cursuslocatie, carpoolen heeft de voorkeur i.v.m beperkte parkeermogelijkheid

Bereikbaarheid OV: Neem de trein naar ’s Hertogenbosch. Onder aan de roltrap naar rechts lopen. Pak daar bus Arriva 158 richting Veghel via Heeswijk. Uitstappen in Berlicum op het Mercuriusplein. Vanaf het Mercurius-plein 20 minuten lopen naar de cursuslocatie of we pikken je op vanaf het Mercuriusplein. Laat dit dan even weten van tevoren.

Heb je vragen over deze worksop die hierboven nog niet beantwoord worden,
neem dan gerust contact op: