Gratis Webinar ''De 10 beste eerste hulp drukpunten''

Herken je dit: je bent lekker op vakantie en krijgt opeens ontzettende diarree van iets in het water of het eten, of je wordt heel misselijk als je haarspeldbochten in de auto moet rijden. Of je hebt last van hoofdpijn of keelpijn.

Dat is heel vervelend. Vooral omdat je wilt genieten van je welverdiende vakantie, de mooie omgeving en de leuke dingen die je met je familie wilt ondernemen. Je vakantie is tenslotte niet bedoeld om ziek van de buikkramp of algehele malaise in je bed te liggen.

Jouw eigen lichaam heeft een perfecte oplossing voor bovengenoemde klachten. Ons lichaam bevat ongeveer 365 drukpunten verdeeld over 12 energiebanen/meridianen.

Ieder drukpunt heeft zijn eigen specifieke functie en werking en beïnvloedt de organen en je energie en daarmee je gezondheid.

Ik wil jou graag leren welke 10 drukpunten snel effectief zijn bij veel voorkomende pijntjes en ongemakken, zoals misselijkheid, wagenziekte, slecht tegen de hitte kunnen, onrust gevoelens, keelpijn, slapeloosheid etc.

In een webinar van 1 uur leer ik je deze 10 meest effectieve drukpunten die gegarandeerd en snel je pijn en ongemak verlichten of oplossen.

Heel handig voor als je op reis bent maar natuurlijk kun je ze ook thuis toepassen, want je drukpunten heb je altijd overal bij je. Zelf pas ik ze toe als ik moet wachten in de rij voor de kassa, in de file, op de wc, als ik een filmpje zit te kijken etc. Deze drukpunten maken medicatie overbodig en je voelt je snel weer de oude. 

BONUS: blijf jij tot het einde bij het webinar dan krijg je na afloop een link om de 10 drukpunten te downloaden. Compleet met afbeelding, functie en welk symptoom het bestrijdt. Geheel gratis.

Let op: na inschrijving voor het webinar ontvang je een bevestigingsmail met een link. Klik op deze link om je deelname te bevestigen.

Op de dag van het webinar ontvang je tijdig vóór aanvang een email met de inlog link. Ik zie er ontzettend naar uit je donderdag te zien.

Ja, ik meld me aan voor het gratis Webinar ''De 10 beste eerste hulp drukpunten'' op donderdag 10 oktober 19.30 uur
dit veld niet invullen s.v.p.

Het spreekt voor zich dat ik zorgvuldig met je gegevens omga. Graag verwijs ik je naar de privacy verklaring.