Voor wie?

Voor iedereen die

  • de oorzaak van zijn klachten wil onderzoeken en wegnemen
  • los wil komen van slachtofferschap en verantwoordelijkheid wil nemen
  • wil stoppen met symptoombestrijding
  • echt wil helen/veranderen
  • “dit hoort nu eenmaal bij mij” los wil laten
  • inzichten wil krijgen en bewuster wil worden
  • gezond en vitaal wil zijn
  • lekker in zijn vel wil zitten
  • graag geniet van het leven.

Tijdens een Shiatsu sessie kom je opnieuw in contact met je zelf, met alles wat daarbij hoort. Je wordt je opnieuw bewust van je lichaam, je ervaringen, je dromen, je angsten, je verlangens, je belemmerende gedachten en vastgeroest patronen.

Shiatsu heeft een hele diepe werking op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau. Het zet je energie op alle fronten in beweging.

Shiatsu haalt je uit je hoofd en brengt je weer terug in je lichaam en je gevoel.
Met Shiatsu voel je je weer verbonden met jezelf, je weet en voelt weer wat ècht belangrijk voor je is.

9 van de 10 mensen zeggen na een eerste Shiatsu sessie: wauw, wat is dit bijzonder, ik kan alleen niet precies zeggen wat dit is”.

Ze zijn vaak een beetje beduusd omdat het een totaal nieuwe ervaring is. Ze komen van een vernauwd bewustzijn weer in een helder bewustzijn.

En dat is precies waar Shiatsu over gaat: over het universele onbenoembare en onverklaarbare. In contact zijn met iets dat groter en wijzer is dan wij ooit zullen beseffen of kunnen verklaren. Het is niet of nauwelijks in woorden uit te drukken. Je moet het gewoon voelen en ervaren.

Het is een beetje te vergelijken met intuïtie: ook intuïtie kun je niet pakken, het niet iets materieels, je kunt het niet bewijzen en toch weet je vaak 1000% zeker dat het klopt wat je intuïtie je vertelt.

Soms zijn het effect en de verschuivingen in energie die plaatsvinden heel groot en opvallend, heel diep opluchtend en/of emotioneel, soms ook heel miniem, nauwelijks bewust waarneembaar.

Een Shiatsu sessie kan als “extatisch” voelen, als “los van alles” en als “de cirkel is weer rond” .


Een klant zei ooit tegen mij: “Dit voelt als de handen van God”.

Niet iedereen heeft die ervaring. Des te meer jij echt verbonden bent je zelf in je hart en met het grote geheel van het universum, des te groter, dieper, intenser de waarneming.

Jouw persoonlijke levensenergie zoekt en versterkt altijd die oorsprong, de grootste dwarsligger – obstakel – is ons hoofd, ons denken.