“The essence of one life is empowering another life, and so your passion has to be linked to the liberation of other people’s happiness”

Shiatsu & Coaching:

een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling & groei & versterking van je gezondheid 

Shiatsu therapie & Coaching samen is maatwerk voor lichaam & geest, bijzonder effectief en de afwisseling ervan tijdens het traject wordt als heel weldadig ervaren.

In mijn praktijk streef ik naar het best mogelijke resultaat: balans in lichaam & geest, herstel van klachten (daar waar mogelijk) en pijn en het verkrijgen van inzichten die verandering van koers mogelijk maken. Alleen wanneer je de oorzaak van je lijden en pijn helder krijgt kunnen je klachten veranderen, verzachten, afnemen of zelfs helemaal oplossen.

Als je niet weet, niet helder hebt wat jou dwarszit dan kun je er ook niets aan doen. Als je op die manier je klachten laat behandelen ben je slechts de symptomen aan het bestrijden. Daar ben je niet echt mee geholpen. In mijn manier van werken loopt altijd de rode draad van het zoeken naar de puzzelstukjes van jouw leven.

In speciaal ontwikkelde ShiatsuCoaching trajecten (zie aanbod) begeleid ik je met Shiatsu therapie & Coaching om jou als mens de volle aandacht te geven.


Wat is Shiatsu?

Het Japanse woord “Shiatsu” betekent “vingerdruk”. Door druk uit te oefenen op speciale punten wordt het zelfgenezende vermogen van ons lichaam ge(re)activeerd en gestimuleerd. Met vingers, handpalmen, ellebogen, knieën en voeten wordt druk uitgeoefend op punten die liggen op energiebanen – meridianen – van het lichaam. Zo worden energiestromen subtiel beïnvloed, spanningen opgelost en blokkades opgeheven.

Het resultaat is lichamelijke en geestelijke balans waarbij heel veel klachten kunnen oplossen of verlichten. Zonder pillen. Je ervaart een weldadige diepe ontspanning en komt helemaal tot rust. Met ShiatsuCoaching leer ik je praktische vaardigheden om te DOEN wat je vaak al WEET. Heel veel mensen weten niet HOE ze het moeten doen. 

ShiatsuCoaching biedt de oplossing hiervoor. Ik inspireer je en help je met concrete opdrachten, tips en adviezen om je eigen leven te regisseren. 

Stap je bij mij in een Shiatsu & Coaching traject dan maak je een keuze voor persoonlijke ontwikkeling, herstel van klachten en een gezond, gelukkig, zinvol en succesvol leven.

De hulpvragen kunnen zowel van mentale/emotionele aard zijn als van lichamelijke aard. Wat de hulpvraag ook is: lichaam & geest doen altijd mee, ze zijn altijd met elkaar verbonden.

Met Shiatsu & Coaching krijg je maatwerk op alle fronten. Weten & Voelen = halen van doelen