Webinar donderdag 10 februari 19.30 

Gloednieuwe Pilot Training

Elementair & Intuïtief Vakmanschap

mbv de 5 Elementen Filosofie

Start 18 februari 2022  met gratis boek 

 

 • Je bent een ambitieuze trainer, coach, therapeut of psycholoog (of in opleiding om dit te worden). 
 • Je werkt met je hart en voelt een sterke drive  om jouw cliënten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen en te begeleiden. 
 • Je bent ambitieus, rebels, non-conformistisch en wilt werken op jouw eigen authentieke manier, maar dat lukt steeds niet
 • Je hebt zelf nog teveel issues die je niet opgelost hebt 
 • je doet wat iedereen in jouw markt doet maar het liefst zou je helemaal anders doen
 • je bent nog vaak onzeker en verwijst nog te vaak door terwijl je het echt wel kunt

Dit webinar is gratis. 

Je  krijgt een onweerstaanbaar aanbod om als eerste therapeut of coach aan deze training deel te nemen. 

Succesvol opdrachten uitgevoerd voor  

Wat ontzettend gaaf dat je interesse hebt in mijn nieuwe pilot training! 

Na 20 jaar werken en trainen met particulieren voel ik met heel mijn hart dat het tijd is om een nieuwe stap te maken. Ik heb de ‘Metaal fase’ in mijn werk bereikt; dat betekent dat het tijd wordt om kennis en expertise over te dragen aan de beroepsgroep. 

Mijn grote passie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de wijsheid van de 5 Elementen omdat de Elementen in de natuur ons precies voorleven hoe wij het beste uit ons eigen leven kunnen halen. 

En hoe bereik je een zo groot mogelijke rimpel of sneeuwbal effect? Door vakgenoten op te leiden en kennis door te geven zodat die op hun  beurt ook deze kennis weer kunnen doorgeven. 

 

In mijn nieuwe training voor professionals die zal starten met een pilot training, wil ik 20 jaar werkervaring en bijna 56 jaren aan levenservaring bij elkaar voegen in een unieke training die zijn gelijke niet kent. Ik geef je het beste van wat ik zelf in 20 jaar heb geleerd. 

 

Als professional ben je vakinhoudelijk opgeleid met technieken en theorie, maar het stuk persoonlijke ontwikkeling ontbreekt vaak. Ook weet ik van heel veel therapeuten dat ze in hun opleiding wel een basis kennis van ‘5 Elementen hebben meegekregen, maar dat ze niet precies doorgronden hoe de 5 Elementen eigenlijk echt in elkaar zitten en hoe je deze kennis en wijsheid praktisch en concreet voor jezelf en je cliënten vormgeeft. 

 

Vorig jaar heb ik hier een boek over geschreven dat je gratis kado krijgt als je in mijn pilot training stapt. 

 

In mijn 20 jaar als Shiatsu Therapeut en Coach heb ik me helemaal gespecialiseerd in deze materie. Ik pas de 5 Elementen kennis niet alleen toe op het behandelen van klachten maar leer mensen ook hoe ze hun persoonlijkheidskenmerken binnen de Elementen kunnen versterken. 

 

Eerdere cursisten vertellen over mijn trainingen dat ik als geen ander de toch ingewikkelde materie van de 5 Elementen helder en eenvoudig kan uitleggen zodat je het echt gaat begrijpen en ook kunt toepassen. 

 

Ik wil niets liever dan deze kennis met je delen.

 

En ik ben van de ‘hands on’ dus: je krijgt een theoretische ondergrond van me mee, maar die gaan we ook echt toepassen en toetsen in de praktijk. Ik leer je een aantal van mijn absoluut favoriete interventies die eenvoudig en makkelijk toepasbaar zijn en bijzonder effectief. Zonder dat je een complete Shiatsu opleiding moet volgen. 

 

Verder gaat het in deze training vooral om het versterken van je bewustzijn, je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Dit is een ‘voorbij de techniek’ training.  Hoe het allemaal ‘hoort’ laten we los en ik daag je uit om enerzijds nieuwe kennis tot je te nemen en anderzijds oude kennis los te laten zodat je gaat varen op je innerlijke wijsheid. 

 

Dat is soms eng omdat we vaak vasthouden aan methodes, score lijstjes en templates, maar echte verbinding van mens tot mens gaat juist om het loslaten van het weten en contact te maken met het voelen en ‘intuïtieve” weten. 

 

Het op het diepste niveau elkaar durven raken. 

 

Wanneer je iemand echt raakt komt er iets in beweging. Het is de kunst om iemand op een positieve manier te raken en weer terug in zijn of haar kracht en Element te krijgen. 

Want alleen als je voor 100% in verbinding bent met je eigen kracht en je authenticiteit dan ga je je ‘in je element voelen met wie je bent’. 

 

Deze training start als pilot training.

 

Dat betekent dat ik een groep gedreven ambitieuze professionals zoek die met mij dit avontuur aan willen gaan. Ik breng mijn 20 jaar vakkennis en 56 jaar levenservaring bij elkaar zodat er een unieke training gaat ontstaan. 

 

Als Pilot deelnemer kun je voor een zeer laag tarief instappen en ‘meebouwen’ aan deze training. Want het een training wordt pas echt goed als hij de behoefte en honger van de deelnemers bevredigt. 

 

Donderdag 10 februari om 19.30 uur  geef ik een webinar over de training die nu in de ‘steigers’ staat. Ik ga je voorleggen wat mijn plannen zijn en wat ik jou graag wil leren. En ik voeg toe wat deelnemers aan het webinar graag in de training zouden zien. 

 

Je krijgt dan ook een uniek en eenmalig aanbod om voor een Pilot prijs in te stappen. 

 

Na de pilot fase zal de training direct in tarief verdubbelen, dus als je een wijs persoon bent dan laat je zo’n kans niet voorbij gaan. Deze trein stopt maar 1 keer en jij kunt erin stappen. 

 

Doe je mee? Ik kan niet wachten.

 

Je bent meer dan welkom om samen met mij een fantastische nieuwe innerlijke reis te maken die jouw uniciteit groot en sterk maakt, jou ‘in je Element’ brengt en de beste therapeut, coach, trainer of psycholoog in jou naar boven brengt.

1. Verdieping & Duiding van de 5 Elementenleer (voedende en controlerende cycli). Je leert de voedende en controlerende cycli van de Elementen. Met praktijk voorbeelden en oefeningen zullen we dit met elkaar oefenen. 

2. Je persoonlijke zwakste Element(en) (valkuilen) herkennen en versterken Door je meest behoeftige Element te herkennen en te voeden kom jezelf helemaal in balans en zal je je direct sterker voelen op alle fronten.

3. Werken met je hart & intuïtie: 

De techniek voorbij. Als je je authentieke zelf durft te zijn als begeleider en je ego aan de kant kunt zetten, maak je op het diepste niveau verbinding met Ki: de universele levensenergie en gaat energie weer stromen. Bij jezelf en bij je cliënt. 

4. Hara diagnose op Element Niveau 

Buik diagnose die ik van sensei Kawada heb geleerd, de beste Shiatsu leermeester in Europa. Deze unieke vaardigheid leer ik je graag omdat direct duidelijk wordt waar het zwakste en meest behoeftige Element zit. Iedereen die met lichaamswerk werkt kan dit toepassen.

5.  Praktijk: Do-in en Shiatsu

Je leert een korte maar zeer effectieve basis Shiatsu behandeling van de rug, incl. de reguleringspunten van de 8 wonder meridianen voor algeheel balans herstel. Toepasbaar voor iedereen die met lichaamswerk werkt of dit nog niet doet. Heel makkelijk in te passen in je praktijkvoering.

6. Gezichtsdiagnose: kleuren en lijnen in het gezicht

Op het gezicht wordt disbalans via de Elementkleuren en specifieke lijnen gereflecteerd. Je leert de Element kleuren op het gezicht te herkennen en te duiden en de betekenis van specifieke lijnen/rimpels. 

7.  Ondernemen als zorg professional, mijn beste tips 

In 20 jaar heb ik veel geleerd businesswise. Je wilt niet alleen je cliënten goed helpen maar je wilt ook een gezond bedrijf dat winst draait. Ik leer je een aantal slimme ondernemerstips die onmisbaar zijn voor een gezond bedrijf en die je in je vakinhoudelijke opleidingen niet hebt geleerd. 

8. Welke bouwstenen zou jij zelf graag toevoegen?


“Jitske heeft de gave om op zeer verhelderende wijze te vertellen over de 5 Elementenleer en de Chinese Geneeskunde. Ze doet dit met passie en bevlogenheid en weet je te vangen in haar verhaal. Ze kan op een mooie manier de vertaalslag maken van beperking of klacht of fysiek of mentaal vlak naar groei potentie en ontwikkeling”. Anita Huisman

Wie is Jitske

 • Geboren en getogen Fries, getrouwd met Brabander Wilfried en volledig geïntegreerd in het Brabantse 😉 
 • Moeder van 2 fantastische kinderen: Lieke (23) en Jorrit (17) 
 • 20 jaar therapeut en coach in eigen praktijk
 • Auteur van “In 10 stappen in je element met wie je bent”
 • Honderden tevreden klanten in de afgelopen 20 jaar, zowel particulier als in het bedrijfsleven 
 • zelf helemaal “in haar element” met wie ze is en  met wat ze doet
 • werkt met passie en gedrevenheid vol liefde voor haar klanten ‘voorbij de techniek’. 
 • Gedreven, gepassioneerd, bevlogen en ambitieus. Soms confronterend maar altijd vanuit liefde. 
 • Daagt je uit om het beste uit jezelf en je klanten te halen