Nieuwe Workshop

vrijdag 17 mei

Alles hebben en toch niet gelukkig? 

Onvrede en frustratie over thema’s in je leven heb je nodig om te groeien!  

Je hebt alles wat je hartje begeert, een leuke baan, partner, kinderen, ouders, fijne vrienden. En toch ontbreekt er iets in je leven. Je voelt je ontevreden. Er knaagt iets diep van binnen. Je lijf werkt ook niet echt met je mee. Je hebt al heel lang van kwaaltjes en ditjes en datjes. Je bent niet echt ziek, maar je zit ook niet echt lekker in je vel. Je voelt regelmatig stress en bent snel prikkelbaar. 

“Is dit het nou?” vraag je jezelf af. Maar andere kant, wat zeur ik nou, waarom kan ik niet tevreden zijn met wat ik heb of met wie ik ben?”

 

Dit is het centrale thema waar de workshop over zal gaan. 

Levensgeluk en het gevoel van zingeving worden ervaren als je dingen doet waar je goed in bent en blij van wordt. Wanneer we iets kunnen bijdragen in positieve zin in het leven van anderen, op je werk of in de maatschappij, dan heb je het gevoel dat je leven ertoe doet, dat het zin heeft. In de kwaliteit van het contact met anderen ervaren we die zingeving en ook in ons werk als we voldoende onze talenten en gaven kunnen ontwikkelen.

Je dag in dag uit naar je werk slepen waar je totaal geen plezier en uitdaging meer in beleeft is killing voor je ontwikkeling, je groei en je levensgeluk. Je gaat je vervelen en gaat op de automatische piloot aan het werk, op doorzettingsvermogen. Dit kost heel veel energie. 

Verstoorde relaties en vriendschappen met mensen die je zeer dierbaar zijn verstoren je levensgeluk. Eindigen in boosheid, wrok en bitterheid is waarschijnlijk niet wat je wilt. 

Het is zo essentieel dat we ziekmakende patronen herstellen en leren transformeren, in werk, in persoonlijke relaties, overal. 

Kort samengevat: dingen doen in het leven die ingaan tegen jouw natuurlijke behoeften zijn verstorend voor je geluk en je gezondheid. 

We zijn als mensen altijd onderhevig aan groei en ontwikkeling. Als we niet groeien, dan staan we stil. Er ontstaat verveling, ambitieloosheid, boosheid en uiteindelijke verzuring. 

Wanneer je verbinding kunt maken met de bron van je onvrede dan kun je hem gebruiken als mest voor je groei om te transformeren.

 Alleen wanneer je onvrede groot genoeg is en je in de weg gaat staan –  lichamelijk en emotioneel – ontstaat de behoefte om te willen veranderen. 

En de behoefte om te willen veranderen, om jezelf blijvend te vernieuwen en te verjongen, om relaties te verbeteren, andere werk te zoeken, is een volstrekt natuurlijke en elementaire behoefte. Je moet je eigenlijk meer zorgen maken als je de behoefte niet zou voelen. Als je alles “wel prima” vindt, dan stop je groei.

Voel jij onvrede in jezelf, over je werk, je relaties, je eigen ontwikkeling? 

Doe dan mee aan deze nieuwe workshop. We staan een middag stil bij de onvrede in ons zelf. We gaan het niet langer uit de weg, we gaan ook niet zeggen dat we maar tevreden moeten leren zijn, nee, we gaan op zoek naar de bron. Waar gaat het voor jou dan om? Wat ontbreekt er? En wat heb jij nodig om weer vooruit te kunnen, om te groeien en te ontwikkelen zodat je je weer in je element gaat voelen? 

Druk op de knop en doe mee. Gebruik je ontevredenheid om je energie en je leven te transformeren! Nu is HET moment aangezien we nu in de transformerende energie van de lente zitten. 

Wat gaat het je opleveren? 

 

– inzicht in je onvrede: naar boven halen waar het om gaat: wat wil je veranderen en transformeren?

– onderzoeken waar je goed in bent, waar je ultiem blij van wordt

– je belemmerende overtuigingen op “ontevredenheid” neutraliseren

– je transformerende energie voelen en aanspreken in je lijf en de kracht van de Lever energie in beweging zetten: grote schoonmaak en detox!

– heel veel inspiratie, kennis en actie om in beweging te komen 

 

Alles hebben en toch niet gelukkig? 

Er is plaats voor 20 deelnemers. 

Wanneer: 

Vrijdagmiddag 17 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur

investering slechts 47,50 euro incl. btw.

Locatie: Nieuweweg 6, Berlicum (NB, vlakbij Den Bosch)