Gratis Webinar

Je Elementprofiel bepaalt je

gezondheid, je geluk & en je succes

8 april 20.00 uur

Je hebt de 5 Elementen test gedaan op Facebook en kwam uit de test als een Water, Hout, Vuur, Aarde, Metaal of combi type.

 

Maar wat betekent dat nu precies? En sterker nog: wat heb je daaraan?

 

Bekijk snel mijn video hierboven en geef je op voor mijn gratis webinar op donderdag 8 april om 20.00 uur

 

In dit webinar leg ik je het volgende uit:

  • waarom het zo essentieel is dat je AL je basisvaardigheden sterk maakt
  • hoe je je energielekken kunt dichten zodat je niet meer leegloopt op steeds dezelfde valkuilen en thema’s
  • welke stappen je moet nemen om je zwakste schakel sterk te maken zodat je gezonder, gelukkiger en succesvoller kunt zijn
  • de reden waarom je (vaak) bepaalde lichamelijke klachten hebt en wat je daaraan kunt doen
  • hoe jij in je element kunt zijn met wie je bent, zodat je bent wie je wilt zijn en doet wat je wilt doen

 Dit is wat anderen zeggen: 

 Wat een mooie aanvulling op mijn ontdekkingsreis om met aanvullende manieren naar mezelf en mijn lichamelijke klachten te kijken. Hoe bijzonder om op deze manier naar de natuurwetten en de Elementen te kijken en dan te ontdekken hoe je dit in jezelf kunt herkennen en kunt helen. 

Arrianne van Roosmalen.

 

Met haar gedegen kennis en enthousiasme geeft ze je een prachtige inkijk in de Oosterse 5 Elementenleer. Je krijgt niet allen zicht op kwaliteiten en valkuilen, maar ook een beeld van de mogelijke lichamelijke klachten die kunnen samenhangen met elk element. Welke elementen overheersen in jou, waarom heb je bepaalde klachten of waarom vertoon je bepaalde gedragingen? Waar liggen je ontwikkelpunten en hoe kun je je gezondheid bevorderen en zorgen voor meer balans op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Interessant om te leren hoe zaken zo met elkaar samenhangen. Marjolijn Gischler

Over Jitske

20 jaar geleden ging bij mij ‘het roer om’,  stapte ik uit een goede baan en startte ik mijn eigen praktijk in Shiatsu therapie, Coaching en Do-in (Oosterse bewegingskunst). 

Vanuit een persoonlijke zoektocht naar antwoorden op levensvragen kwam ik bij de Traditionele Chinese Geneeskunde en de 5 Elementen filosofie uit. 

Het heeft me nooit meer losgelaten. Dit gedachtengoed of filosofie inspireert mij dagelijks om vanuit de natuurlijke Elementen het leven vorm te geven en mezelf blijvend te ontwikkelen. 

Het is mijn grote passie en missie geworden om anderen te helpen met hun thema’s, vragen en leven zodat ze gezonder, gelukkiger en succesvoller zijn. 

Ik ben HBO opgeleid en heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei.

Het belangrijkste is echter niet wat ik geleerd heb uit boeken of trainingen, maar door eigen levenservaring. De obstakels op je weg omkeren naar iets positiefs, dat geeft pas echt een kick! 

Inmiddels werk ik 20 jaar in mijn eigen praktijk waar ik honderden mensen begeleid heb met groepstrainingen of persoonlijke maatwerkbegeleiding.   

Enthousiast geworden? 

Meld je hieronder aan voor het gratis webinar op donderdag 8 april om 20.00 uur.