Gratis online training: De Wetten van Wijsheid van de 5 Elementen

In mijn nieuwe gratis 5 daagse online training ontdek je je Ki-type (element type): Water, Hout, Vuur, Aarde of Metaal en wat dit zegt over je persoonlijkheid, je gezondheid, je succes en je falen. Van 2 t/m 6 september 2019

Ja ik doe mee aan de gratis online training:
De wetten van Wijsheid van de 5 Elementen
van 2 tot 6 september

dit veld niet invullen s.v.p.

Het spreekt voor zich dat ik zorgvuldig met je gegevens omga. Graag verwijs ik je naar de privacy verklaring.

Vraag jij je wel eens af waarom je bepaalde lichamelijke klachten hebt die steeds maar weer de kop op steken? Of waarom bepaalde dingen je makkelijk afgaan of juist moeilijk, bij voorbeeld grenzen stellen of nee-zeggen?  Vraag je je wel eens af waarom je altijd op een vaste tijd wakker wordt ’s nachts, of waarom je een ochtend of avond mens bent? Of waarom je altijd die dip in energie op een bepaald tijdstip hebt? Waarom je je beter, sterker en fitter voelt in de winter of juist in de lente?

Niets is toeval. Alles is energie. Jouw leven, je klachten, je succes, je “falen”, wat en wie er op je pad komt, je klachten, je pijntjes en kwaaltjes, je ontmoetingen met anderen en  je levensthema’s: alles wordt bepaald door een unieke samenhang van het grotere geheel dat we ook wel de Wijsheid van de 5 Elementen noemen.

Ons leven op aarde, en al het bestaan op aarde, staat onder invloed van die 5 grote Natuurwetten en 5 grote vormen van energie: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Deze oerkrachten, waarvan we allen weten dat ze groter zijn dan wij en die het ontstaan en het voortbestaan van de Aarde voeden, stimuleren, reguleren en controleren, zijn ook in ons persoonlijke leven aan het werk.

Klinkt ietwat zweverig misschien? Welnee, dat is het totaal niet, het is juist volstrekt logisch. In de natuur heerst een perfecte balans. Na een lange periode van zinderende hitte (Vuur) volgt onherroepelijk een flinke donderbui (Water) om de lucht te klaren en de balans te herstellen.

Maar ik begrijp heel goed dat jij nog niet helemaal begrijpt hoe de 5 Elementen in jou leven werken, simpelweg omdat je de kennis mist. En daar is iets aan te doen.

Alle aspecten van ons leven staan onder invloed van de werking van de 5 Elementen. Binnen de 5 elementen kunnen we o.a. de meridianen, organen, de 5 grote emoties, de seizoenen, smaken, de zintuigen en persoonlijkheidskenmerken indelen.

Kennis van deze fenomenen en Natuurwetten verklaren waarom je bent zoals je bent, waarom je bepaalde klachten hebt en waarom je keer op keer in dezelfde valkuil valt.

Jitske Dijkstra

In mijn gratis online training wil ik jou ontzettend graag kennis laten nemen van deze onmetelijke wijsheid van de natuur en van de 5 Elementen, zodat de puzzel van jouw eigen leven in elkaar gaat passen.

Zodat je inzicht krijgt in de patronen van je leven en dat die niet toevallig zijn, maar door een groter geheel worden bepaald. Met de kennis van de 5 elementen en de werking van de 12 meridianen ontdek en leer je welke Ki-type jij bent, wat dit zegt over je persoonlijkheid, je sterke en zwakke kanten en hoe je dus ook zelf vanuit je bewustzijn je energie kunt gaan bijsturen.

Je hebt zelf een ongelofelijke grote invloed op je gezondheid, je succes en je falen. Alles is bewustzijn en alles is energie. Met de kennis van de 5 Elementen overkomen de dingen je niet meer zomaar, maar kun je bewust invloed uitoefenen op gebeurtenissen in je leven.

Dat klinkt bijna magisch, en dat is het eigenlijk ook. Het is meer dan geweldig! Het verrijkt je leven. In alle opzichten.

Wat ontvang je tijdens deze gratis online training en wat ga je leren?

Wil jij je leven verrijken met de Wetten van Wijsheid van de 5 Elementen?
Schrijf je dan nu in!