Event: Je lichaam liegt nooit

Jitske coaching

Live Event: JE LICHAAM LIEGT NOOIT 

vrijdag 29 mei en 19 geannuleerd wegens Corona

 

Nieuwe datum: zaterdag 3 oktober 2020

Ook 3 oktober is geannuleerd wegens Corona maatregelen.

 Op maandag 3 augustus is hier een centrale mailing over gestuurd aan iedereen die een ticket heeft gekocht. Check je mailbox of neem even contact met mij op.  

 

Al sinds het begin van onze jaartelling weten we dat lichaam en geest in evenwicht willen zijn. Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam.  Als we die subtiele balans bewaken voel je jezelf goed en kun je vrijuit en voluit leven of dat nou om relaties, werk, familie of toekomst gaat.

Leven in je lichaam

Je lichaam geeft subtiele signalen over energie, kracht, flexibiliteit en veerkracht. Gaat het goed, dan voel je dat. Gaat het ergens klemmen, dan voel je dat ook. Je lichaam liegt nooit. Je kunt dat even onderdrukken, the mind rules the body. Dat helpt je om door te zetten, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Maar je kunt jezelf niet lang voor de gek houden; je lichaam liegt nooit en draait dan de rollen om. Je blokkeert, lichamelijk, geestelijk of allebei.

Leven met jouw lichaam

De wijsheid van het lichaam is subliem. Vanuit dat vertrouwen nodig ik je uit op 19 juni tijdens “Je lichaam liegt nooit”. Ik vertel je wat je concreet kunt doen met inzichten uit duizenden jaren oude Oosterse geneeskunst. Hoe je de wijsheid van de vijf elementen toepast in 2020. Die hele dag werk je aan jouw balans, het nieuwe evenwicht tussen jouw lichaam en geest.

Voluit leven

Na  het event voel je je geinspireerd. Je weet hoe je ingesleten patronen kunt doorbreken, aan welke signalen je vroeg aandacht wilt geven, maar ook hoe je zelf de regie neemt om nieuwe doelen te bereiken.

Wat ga je leren op dit event:

 • de 5 essentiële elementen van gezondheid & geluk
 • een andere visie op je lichamelijke klachten “zo heb ik het nog nooit bekeken!”
 • het verhogen van je lichaams- en zelf bewust-zijn en kennismaken met het fenomeen “Ki” ook wel levensenergie genoemd
 • hoe je je  energieniveau versterkt en voorkomt dat je leegloopt
 • hoe je je negatieve gedachten doorbreekt en een nieuwe krachtige mindset ontwikkelt
 • wat de impact is van een krachtige keuze is op je gezondheid, je energie en je gemoedstoestand, je weerbaarheid, zelfrespect en zelfvertrouwen
 • hoe talentontwikkeling je gezondheid beïnvloedt
 • en nog veel meer!

Een dag waarop ik je op verschillende manieren ga inspireren, kennis, tips en oefeningen met je ga delen waarmee ik je echt wil raken en concreet in beweging wil zetten.

Met inspirerende gastsprekers, muziek, theater en concrete actie.

Een dag vol verrassingen, “feel good energy” en heel veel positiviteit.

Over Jitske Dijkstra

Met Friese nuchterheid pas ik inzichten uit de Oosterse geneeskunst toe in onze Westerse levensstijl. “Rjochttroch”, zoals we dat in Friesland zeggen.

 • maak je Event dag compleet met een heerlijk culinair 3-gangen verrassingsdiner bij Smaakvol Eten & Drinken te Berlicum voor slechts 22,50 euro p.p. (excl. drankjes, koffie en thee, 50 tickets beschikbaar)
 • het diner arrangement is exclusief voor Event bezoekers

Wil jij je dag na het Event ontspannen afsluiten met een heerlijk diner?

In samenwerking met Smaakvol Eten & Drinken (op loopafstand van de event lokatie) hebben we een prachtig Diner arrangement samengesteld. Voor slechts 22,50 euro p.p. ontvang je een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu. 

Dit 3-gangen verrassingsmenu is inclusief: 

 • een 3 gangen verrassingsmenu bij Smaakvol Eten & Drinken (keuze vlees, vis of vegetarisch)
 • exclusief (alcoholische) drankjes, koffie en thee
Ik hoop van harte jou te ontmoeten op zaterdag 3 oktober 2020.