Event: Je lichaam liegt nooit

Jitske coaching

Live Event:
JE LICHAAM LIEGT NOOIT 
Vrijdag 29 mei 2020

Den Durpsherd, Kerkwijk 61 te Berlicum (vlakbij Den Bosch)


Zo heb ik mijn klachten nog nooit bekeken

De  meeste mensen die ik zie in mijn praktijk hebben last van stress of burn-out.  Ze vinden het moeilijk om zichzelf te zijn in deze snelle online maatschappij en ze vinden het moeilijk om zichzelf uit te spreken en voor zichzelf op te komen. Grenzen stellen is een flinke bottleneck. Vastgeroeste overtuigingen maken dat mensen niet veranderen.  

De huidige “gelukssamenleving” waarin alles mooi, succesvol en flitsend moet zijn doet mensen vervreemden van hun eigen emoties en gevoelens. Onderdrukken van emoties en leven tegen je ware natuur in veroorzaakt op de lange termijn ziekte. Er ontstaan klachten als chronische hoofdpijn/migraine en slapeloosheid, buikpijn, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, klachten aan het bewegingsapparaat etc.

Je lichaam gaat voortdurend signalen afgeven om tot je door te dringen, maar die worden heel vaak genegeerd.

Luister jij naar je lichaam en versta jij de signalen van je lichaam? Als je klachten een stem zouden krijgen wat zouden ze je dan zeggen?


Als je lijf je lief is

De wijsheid van het lichaam is subliem. Je lichaam liegt nooit maar je hoofd wel. Je lichaam geeft eerst kleine signalen om tot je door te dringen. Om je bewust te maken dat er een koerswijziging nodig is. Maar als je hoofd “ja” blijft zeggen (gewoon even doorzetten) terwijl je lichaam “nee” aangeeft, dan neemt je lichaam het van je hoofd over. Dan draaien de rollen om en gaat jouw lichaam jou begrenzen. Dan kun je nog wel willen maar dan blokkeert je lijf dusdanig met klachten of pijn dat je wel moet luisteren.

Tijdens het event neem ik je mee op reis door de 5 Elementen filosofie en de visie op gezondheid vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Je krijgt een totaal nieuwe en frisse kijk op je klachten, op je overtuigingen en je patronen. Je leert deze dag hoe je zelf je patronen kunt doorbreken en hoe je opnieuw kunt leren luisteren naar je lichaam en je hart, zodat je zelf weer de regie gaat voeren over je energie en je gezondheid.

Kosten: 25,- per persoon inclusief koffie, thee en lunch, nu tijdelijk tot en met 31 januari kun je met 2 personen komen voor slechts 25,-

 • Twee tickets voor de prijs van 1: kom zelf naar mijn event en neem iemand mee voor slechts 25,-
 • Ticket is inclusief koffie, thee en lunch
 • Het event zelf is helemaal GRATIS 
 • koop online je ticket en geef bij de opmerkingen in het betaalscherm de naam en het email adres van degene die je meeneemt op: dit is verplicht ivm de bezetting van de zaal en lunch aantallen (je mag de naam en het email adres van degene die je meeneemt ook naar me mailen)
 • dit pre-sales aanbod is geldig t/m 31 januari 2020

Wat ga je leren op dit event:

 • de 5 essentiële elementen van gezondheid & geluk
 • een andere visie op je lichamelijke klachten “zo heb ik het nog nooit bekeken!”
 • het verhogen van je lichaams- en zelf bewust-zijn
 • het versterken van je energieniveau en het voorkomen van “leeglopen”
 • het doorbreken van je oude valkuilen en het ontwikkelen van nieuwe gewoontes
 • het maken van krachtige keuzes die jou energie doet stromen
 • je talenten(her)ontdekken en in de wereld zetten
 • en nog veel meer!

Een dag waarop ik je op verschillende manieren ga inspireren, kennis, tips en oefeningen met je ga delen waarmee ik je echt wil raken en in beweging wil zetten.

Met inspirerende gastsprekers, muziek, theater en concrete actie.

Een dag vol verrassingen, “feel good energy” en heel veel positiviteit.