Banner-website

Ontdek met de 5 elementen test of jij een Water, Hout, Vuur, Aarde of Metaal type of combinatie type bent, wat je sterke en minder sterk ontwikkelde persoonlijkheidskenmerken zijn en wat dat betekent voor je gezondheid, je werk en je relaties.

Je kent ze waarschijnlijk wel: de 5 Elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal.

De 5 elementen zijn fenomenen in de natuur, in het universum en vormen de voorwaarden voor het bestaan op aarde.

Binnen de 5 elementen kunnen we de seizoenen plaatsen, de organen, de zintuigen, de 5 emoties Bang, Boos, Blij, Bezorgd en Bedroefd, de meridianen/ energiebanen en de persoonlijkheidskenmerken.

Alle Elementen zijn in ieder mens vertegenwoordigd, maar 1 of 2 elementen zijn vaak van nature het sterkst vertegenwoordigd. We noemen iemand dan een typisch “hout type” (daadkrachtig, leiders), of juist een typisch “metaal type” (analytisch, afstandelijk).

Wanneer je je werkelijk “in je Element” voelt, zoals een vis in het water, dan betekent dat, dat je je ware natuur en potentieel volledig ontwikkelt en laat groeien. Dat je mag zijn wie je bent en dat je doet wat je hart je ingeeft en dat je zegt wat je voelt.

Simpel weg jezelf zijn. Misschien wel de grootste opdracht in ieders leven. Maar zo simpel is dat helaas niet. De meeste mensen onderdrukken juist hun ware natuur, gevoelens en gedachten. Ze zijn meester geworden in aanpassing. Het zijn pleasers geworden, ten koste van zichzelf.

Wanneer je jezelf teveel aanpast dan voel je je juist niet meer in je Element omdat je jezelf geweld aandoet. Je ontwikkelt dan vaak klachten op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak en ook in je werk en relaties ondervind je dan problemen. Een mens past zich natuurlijk altijd aan in een samenleving maar dat mag nooit ten koste gaan van wie jij werkelijk bent.

Wanneer er een grote disbalans bestaat in de mate van ontwikkeling van de verschillende elementen, dan komt de onderlinge samenhang onder druk te staan en kun je je behoorlijk uit balans en van slag voelen.

Ieder Element heeft zijn eigen specifieke persoonlijkheidskenmerken. De mate van ontwikkeling van deze persoonlijkheidskenmerken bepaalt voor een heel groot deel je gezondheid, je relaties en het wel of niet succes hebben in je werk en je leven.

Dit is wat je leert uit de 5 Elemententest:

  • Je ontdekt welke Elementtype of combinatietype jij bent
  • Je krijgt inzicht in jouw unieke sterke en minder sterke persoonlijkheidskenmerken
  • Je ontdekt wat de relatie is tussen de persoonlijkheidskenmerken en je lichamelijke en mentaal emotionele klachten en/of uitdagingen
  • Je begrijpt waarom je last hebt van bepaalde klachten in een bepaald seizoen
  • Je begrijpt waarom je altijd dezelfde soort “problemen” of klachten hebt
  • Je ontdekt welk element(en) je kunt versterken om weer helemaal “in je Element te zijn”.
  • Je ontvangt per Element een lichamelijke oefening die de element energie versterkt
Vul onderstaand formulier in om de downloadlink te ontvangen. 
Na invullen van het formulier ontvang je een mail met een bevestigingslink. 
Klik op deze bevestigingslink. 
Daarna ontvang je een tweede mail met de download link. 
Lukt het om wat voor reden dan ook niet? 
Mail me op jitske@jitskedijkstra.nl
Ontvang uw downloadlink voor de gratis 5 elemententest

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Het spreekt voor zich dat ik zorgvuldig met je gegevens omga. Graag verwijs ik je naar de privacy verklaring.